Vil du også gerne tiltrække dig alt det gode i livet?

Dumt spørgsmål – det vil de fleste af os vel 😊

Det fantastiske er, at du selv kan skabe det.

Metode 1.:

Vær bevidst om dine tanker og dine ord. Du tiltrækker det, du fokuserer på. Så tænker og taler du positivt, er det det, du sender ud i Universet og det, du tiltrækker mere af.

Det samme gælder for negative ord og tanker, så hvis du er ved at tale dig selv ned i et sort hul, så stop op! Skift fokus.

(Cellebiolog Bruce Lipton forklarer, hvordan dine tanker skaber din virkelighed her – jep – videnskaben er enig 😉).

Metode 2.:

Føl taknemmelighed. Universet vil gerne give dig det, du ønsker (hvis det er godt for dig), og taknemmelighed er et sprog Universet forstår. Så føl taknemmelighed over alle de små og store  vidunderlige oplevelser og ting i din hverdag – så får du mere af det.

Bonus – Alene følelsen af taknemmelighed, vil løfte dit humør og gøre din dag bedre. Skønt ikke? 😊

For inspiration til taknemmelighed og bevidsthed om dine tanker, kan du læse mine tidligste opslag på https://www.facebook.com/KarinaConradi.dk/

Metode 3.:

Tag en genvej og  lad mig hjælpe dig <3

Det kræver lige en smule baggrundsviden. Jeg skal nok gøre det kort.

Alt hvad du ønsker i livet – smukt tøj, store huse, mange venner, dygtige børn osv. osv. – handler i bund og grund ikke om det, du ønsker, men om den følelse du enten gerne vil undgå, eller den følelse det skal give dig at have det.

Meget kort og simplificeret – når du finder ud af, hvad det smukke tøj, det store hus osv. skal give dig – har du måske slet ikke brug for det mere – for du kan tiltrække følelsen uden at have alle disse ting. Smart ikke?

Dine celler kan kun finde ud af at tiltrække noget, de allerede kender. Metoden jeg bruger ”lærer” dine celler at genkende den følelse, du ønsker. Metoden kaldes downloads. På dansk, kan man sige, at dine celler “lades” med den ønskede følelse.

Når dine celler har lært at genkende og tiltrække følelsen, så behøver du ikke de gamle overbevisninger og roller for at tiltrække/undgå følelsen.

Metoden er som regel en del af healingen i en ThetaHealing, men jeg bruger det også nogle gange ”light-udgaven” i clairvoyance-sessioner.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her.

Du kan altid afmelde dig igen, hvis du ikke ønsker tilbud om events, workshops og andre nyheder. Læs også min persondatapolitik

Navn:
E-mail: