Behandlinger

ThetaHealing er en af de mest effektive metoder til at ændre dit liv positivt.

Ved at identificere de roller, overbevisninger og programmer, som styrer din underbevidsthed, kan du slippe negative og uhensigtsmæssige handlemønstre, relationer og reaktioner – og gøre hele livet lidt nemmere.

ThetaHealing kan hjælpe dig til at nå dine mål, leve op til dit fulde potentiale og få det bedste ud af dit liv. Du kan ændre på det, du tiltrækker i dit liv og genoprette både fysiske og psykiske ubalancer.

Mange af vores overbevisninger grundlægges i barndommen, hvor vi er i theta-hjernebølger til vi er ca. 6. år. Derfor skal de også ændres i theta-hjernebølger. Forvandlingen sker med det samme og helt ned på celleniveau. Derfor er det anbefalet af cellebiolog Bruce Lipton som en af de mest effektive metoder til at ændre dine handlemønstre, og bruges af læger og terapeuter over hele verden. 

Her kan du læse mere om ThetaHealing hos mig.

Dyb, dyb ro og sjælefred.

Slip tankemylderet, kom helt ned i kroppen og få fuldstændig ro på nerver og sind. Lad universet heale dig, mens du ligger og slapper af. Der vil ske præcis den healing, du har allermest brug for lige nu. Du skal intet gøre – bare tage imod alt det, universet vil give dig. Det kan ikke være nemmere.

Der sker meget dybe og varige healinger i delta-hjernebølger og der sker ofte en udrensning af traumer og andre ting, kroppen har holdt på. Nemt og smertefrit.

Efter healingen fortæller jeg dig, hvad jeg så undervejs og hvilke budskaber, jeg fik til dig.

DeltaHealing er en helt unik og særlig healing. Den er udviklet i Danmark og vi er ganske få på verdensplan, der udfører denne specielle healing.

Læs om DeltaHealing hos mig.

Clairvoyance

Få de budskaber du har mest brug for lige nu, så du kan få klarhed og gøre det lidt nemmere at vælge det bedste for dig.

Du kan have konkrete – helt lavpraktiske ting – du har brug for svar på. Eller større ting, som hvad der skal til for at du får mere frihed og glæde i dit liv. Måske er du gået lidt i stå og har brug for andre øjne på dine muligheder.

Min favorit er, at se dit højeste potentiale. Hvad er dit livsformål? Hvilke muligheder ser universet for dig?

Du kan også bare tage imod den gavebod af budskaber, som universet har at byde på og spørge ind til, hvad der er af budskaber til dig lige her og nu.

Her kan du læse mere om, hvad du kan få ud af en clairvoyance seance hos mig.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her.

Du kan altid afmelde dig igen, hvis du ikke ønsker tilbud om events, workshops og andre nyheder. Læs også min persondatapolitik

Navn:
E-mail: