DeltaHealing

Dyb, dyb ro og sjælefred.

Slip tankemylderet, kom helt ned i kroppen og få fuldstændig ro på nerver og sind. Lad universet heale dig, mens du ligger og slapper af. Der vil ske præcis den healing, du har allermest brug for lige nu. Du skal intet gøre – bare tage imod alt det, universet vil give dig. Det kan ikke være nemmere.

DeltaHealing fra 12. plan

Der sker meget dybe og varige healinger i delta-hjernebølger og der sker ofte en udrensning af traumer og andre ting, kroppen har holdt på. Det er som om hjernen kalibreres og din venstre og højre hjernehalvdel arbejder bedre sammen efter en healing.

Efter healingen fortæller jeg dig, hvad jeg så undervejs og hvilke budskaber, jeg fik til dig.

DeltaHealing er en helt unik og særlig healing. Den er udviklet i Danmark af Helle Brinch og vi er ganske få på verdensplan, der udfører denne specielle healing. 

Oplev ro og afslapning

Healinger er forskellige. Det er forskelligt, hvad vi har brug for og det er forskelligt, hvordan vi oplever selve healingen.

De fleste oplever en meget fredfyldt ro. Nogle nyder bare den fuldstændige afslapning og hverken ser eller mærker noget. Andre kan mærke healingen eller får billeder undervejs. Begge dele er fint – hver healing er helt unik og sker, uanset hvad du oplever undervejs. Hvis du falder i søvn undervejs, er det helt ok. Den dybe ro og afslapning er netop en af de skønne ting ved en DeltaHealing

Ofte vil der ske en dyb forløsning undervejs. Nogle gange vil du med det samme mærke en forskel i dit liv – andre gange er det en proces, vi sætter i gang.

Jeg bestemmer ikke selv, hvad der kommer til mig i en session. Du må derfor ikke forvente, at der skal ske noget bestemt, eller at du vil få de samme oplevelser hver gang, du oplever en healing. Der vil ske det, du har mest brug for og det er til dit bedste lige her og nu.

Du kan sagtens bruge en DeltaHealing til at få ro på og bare nyde at være fuldstændig afslappet og fredfyldt, men de større transformationer sker efter den 3. DeltaHealing. Tre er the sweet spot. Det magiske punkt, hvor du har forløst og renset ud og er fyldt op af nye lette vibrationer og ren, lys energi. Du kan selvfølgelig modtage lige så mange DeltaHealinger, du ønsker. Jo flere DeltaHealinger – jo mere integreret bliver du med din sjæl.

Jeg anbefaler et forløb på tre DeltaHealinger indenfor 3-6 uger.

OBS! Da der sker en udrensning af gammel energi og eventuelle traumer undervejs, er det vigtigt, at drikke godt med vand resten af dagen.

Det siger klienter om et besøg hos mig...

Helle fik ro, nye tanker og klarhed

“Jeg har aldrig prøvet healing før. Men hos Karina fik jeg den bedste oplevelse af ro, tryghed og kærlighed.
Tiden stod nærmest stille og jeg kan ikke mindes hvornår jeg sidst har følt så meget indre ro.

Den efterfølgende samtale var utrolig spændende og tankevækkende. Og noget jeg stadig tænker tilbage på.

Jeg kan desuden klart anbefale en clairvoyance hos Karina. Utroligt hvor præcist hun kan ‘læse mig’.

Karina er det skønneste menneske og får uden tvivl mine varmeste anbefalinger.

Jeg kommer helt sikkert igen ❤️

Helle Rasmussen, 40 år
Kropsterapeut

Dorte kom ned i gear og slap noget stress 

“At komme ind i Karinas klinik er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv i lang tid.

Den ro der falder over én er ubeskrivelig.

Selve behandlingen foregår så fint og Karinas nærvær og rolige bevægelser fik mig til at være så afslappet og afstresset, som  jeg ikke har været længe. Det kan helt klart anbefales“.

Dorte de Neergaard, 48 år
sygeplejerske

Spektakulær – en ekstraordinær oplevelse

Jeg har oplevet noget meget spektakulært ved en healing session hos Karina. Under sessionen mærkede jeg fysiske ting, som om nogen rørte ved min ene fod og mit ansigt. Fokus blev derefter flyttet til mit hjerte, hvor det nev et par gange. Det summede forskellige steder i kroppen. Da jeg steg ned fra briksen, var jeg meget rank, og mine ben “lige”. Jeg var lidt fortumlet. 

Jeg tror, at jeg er blevet “afbalanceret” rent fysisk. Jeg har en gammel skade fra et spark fra en hest, da jeg var 12 år. Den ramte mig lige i ansigtet. Jeg har siden været skæv i kroppen, haft ondt i nakken og knæene og næsten ikke kunnet trække vejret gennem næsen. Det er rettet op. Jeg går hos fysioterapeut, som måtte konstatere, at – jo – jeg var nu lige. 

Jeg har døjet med hjerterytmeforstyrrelser siden 2010. Jeg var til undersøgelse igen med monitor i sommeren 2021, der viste mange ekstraslag. Så var jeg tilfældigvis hos Karina inden den næste ultralydsscanning med hjertet. Kardiologen spurgte, hvorfor jeg var kommet, da alt var fint. “Der er ikke noget at sige dig på”, var ordene.De næste to gange var mindre intense, mne stadig meget givende, da de på en måde understøttede forløbet.

Jeg kan ikke forklare det, men jeg kan mærke det“.

Anette F

Anette er en skøn kvinde, der tager ansvar for sin egen rejse og på alle måder var klar til at rykke, da hun kom til mig.
Inden de DeltaHealinger hun beskriver, havde hun fået både clairvoyance og ThetaHealing nogle gange 🦋

Der skete store både psykiske og fysiske forandringer for Lise

“Jeg bestilte tid hos Karina, fordi der var uro og manglende fokus i mit sind.

Karina er en dygtig og indsigtsfuld Theta healer. Hun er kærlig i sin tilgang og man mærker tydeligt omsorg både i hendes formidling og hendes nærvær.

Af hjertet tak for hjælpen til mit problem, som jo kom til at handle noget helt andet”.

Lise Benthien, 68 år
selvstændig

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her.

Du kan altid afmelde dig igen, hvis du ikke ønsker tilbud om events, workshops og andre nyheder. Læs også min persondatapolitik

Navn:
E-mail: