Lises transformationsrejse med DeltaHealing – en beskrivelse af et healingsforløb

Lise har fået tre DeltaHealinger. Læs om hendes oplevelse og hvor forskellige healingerne er. Det viser, at der altid sker præcis det, du har allermest brug for <3

“Jeg bestilte tid hos Karina, fordi der var uro og manglende fokus i mit sind.
1.session
Da jeg kom ind til Karina blev jeg mødt af kærlige og nærværende øjne.
Jeg blev rolig. Vi snakkede om, hvorfor jeg er kommet.
Jeg havde mistet min gamle mor nogle måneder forinden, og fornemmede at der var angst og forhøjet energi i min krop. Jeg havde svært ved at falde i søvn og fik intet lavet om dagen.
Samtidig var mit blodsukker meget ustabilt

Da jeg har lagt mig på briksen, beder Karina mig om at trække vejret på en bestemt måde
Og lægger sine varme hænder på mine fødder. Jeg lænede mig ind i mig selv og slipper tanker og forestillinger om, hvad der vil ske. Jeg ser korte sekvenser af mit lange liv, blev klar, blev fjern. Føler jeg har været langt væk, da jeg bliver vækket.
Det Karina så på 12 plan om min sjæl, var kærlighed, omsorg og healing af gamle situationer.
Jeg følte mig rolig og klar, da jeg kørte hjem. Mit nat blev urolig , og det mærkes som om underbevidstheden skulle fordøje det, der var sket.

2.session
Denne gang var jeg knap så langt væk som sidste gang.
Karina så historiske livsrytmer, som starter og ender. Ligesom selvet livet.
Mit nattesøvn blev påvirket igen og tidligt om morgen gik det op for mig, at jeg havde et mønster om at starte på alt for mange ting og ikke få det færdiggjort. Det føltes som en ret alvorlig sag inde i min adfærd, som stressede mig. Jeg har siden fået meget større opmærksomhed på at gøre tingene færdig. Mit blodsukker er blevet temmelig meget mere stabilt. Hurra

3.session
Jeg var lidt urolig på vej til Karina i dag. Var siden sidst kommet i kontakt hvor svært, det var for mig at holde fast i aftaler med mig selv om motion, kost og meditation.
Op på briksen igen og dyb, dyb afspænding.
Ved denne opsamling havde Karina set passager, som hjalp mig til at jeg ikke skulle presse mig selv, skabe et rum med fred og ro og derefter se eller opdage, hvad jeg havde lyst til.

Karina er en dygtig og indsigtsfuld Theta healer. Hun er kærlig i sin tilgang og man mærker tydeligt omsorg både i hendes formidling og hendes nærvær.

Af hjertet tak for hjælpen til mit problem, som jo kom til at handle noget helt andet”.
– Lise Benthien, 68 år, selvstændig

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her.

Du kan altid afmelde dig igen, hvis du ikke ønsker tilbud om events, workshops og andre nyheder. Læs også min persondatapolitik

Navn:
E-mail: