Hvordan foregår en ThetaHealing?

Hvordan foregår en ThetaHealing?

En ThetaHealing-session begynder med, at du fortæller mig, hvad du gerne vil arbejde med og hvordan du har haft det siden sidst.

Vi sidder overfor hinanden – jeg har brug for at kunne nå dine hænder, så jeg evt. kan teste de overbevisninger, vi finder frem til (jeg bruger en simpel muskeltest).

Så lukker vi begge to øjnene og jeg tager dig med i thetahjernebølger. Thetahjernebølger er en meditativ tilstand og du kan muligvis mærke, at du bliver lidt lettere i hoved og krop, men det er ikke alle, der mærker noget. Begge dele er helt ok – det virker under alle omstændigheder.

Jeg starter med at se clairvoyant på situationen og vil så begynde at spørge ind til det. Det er en simpel spørgeteknik, som f.eks. psykologer også bruger, men fordi jeg bruger clairvoyancen, kan vi hurtigere og mere præcist nå ind til kernen/roden og finde rollen, programmet eller overbevisningen, som skal forløses og erstattes af en ny overbevisning, der tjener dig bedre.

Alle er forskellige og det er healinger også. Derfor kan du opleve din healingssession forskellig fra gang til gang. Jeg bruger, det jeg ser og det der kommer til mig, til at hjælpe dig på bedste måde.

Nogle gange vil du opleve en forskel med det samme, og nogle gange vil forandringen i dit liv opleves gradvist.

Da alt sjælearbejde/healing/terapi/coaching er en proces, anbefaler jeg et forløb på 5 eller 10 gange.

Se EEG-skanninger foretaget før en ThetaHealing-session og 9 minutter inde i en session

Hvordan foregår en ThetaHealing-session?

Roller og programmer/overbevisninger

Teori

EEG-skanning

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her.

Du kan altid afmelde dig igen, hvis du ikke ønsker tilbud om events, workshops og andre nyheder. Læs også min persondatapolitik

Navn:
E-mail: