Hvordan foregår en DeltaHealing?

Hvordan foregår en DeltaHealing-session?

En DeltaHealing starter med, at vi taler om det, der fylder hos dig og hvad du ønsker er fokus/intentionen for denne healing. Du behøver ikke have en intention – der sker altid præcis det, du har mest brug for. DeltaHealing handler om, at bringe dig tilbage i din oprindelige perfekte balance mellem krop og sjæl.

Under healingen ligger du og slapper af. Jeg holder på dine fødder og bringer dig med mig til 12. plan. Da der ikke er ord på 12. plan, foregår selve healingen i stilhed. Når healingen er færdig, fortæller jeg dig, hvad jeg så og hvilke budskaber, jeg fik til dig. Jeg ser kun positive ting og ofte både dine styrker og potentiale under healingen. 

Hvis du ikke er vandt til at være i høje vibrationer – eller er meget stresset, kan det nogle gange tage lidt længere tid, at overgive dig til den rolige fredfyldte energi på 12. plan, hvor en DeltaHealing foregår. Hvis jeg oplever, at du ikke er helt klar til at gå med, så vil jeg lave overbevisningsarbejde først, så det bliver nemmere for dig at gå med. Det foregår også i stilhed, mens du ligger og slapper af. 

Jeg bestemmer ikke selv, hvad der kommer til mig i en session. Du må derfor ikke forvente, at der skal ske noget bestemt, eller at du vil få de samme oplevelser hver gang, du oplever en healing. Der vil ske det, du har mest brug for og det er til dit bedste lige her og nu.

Der vil ofte ske en udrensning af gammel energi og eventuelle traumer undervejs, så det er vigtigt, at drikke godt med vand resten af dagen.

Hvordan foregår en DeltaHealing?

Videnskab

EEG-skanning DeltaHealing

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her.

Du kan altid afmelde dig igen, hvis du ikke ønsker tilbud om events, workshops og andre nyheder. Læs også min persondatapolitik

Navn:
E-mail: