Balipuras magiske univers

Balipura aurasprays

Balipuras sprays og roll-oms kan hjælpe dig med at balancere, justere og omstille kroppen og følelserne gennem din aura. De dufter fantastisk, så er du glad for aromaterapi, vil du også elske Balipura.

Balipura bliver til i en smuk proces, der varer en hel månecyklus. De laves på en blanding af vand fra det kraftfulde Agung-bjerg, rene æteriske olier og krystaller. Undervejs får de ThetaHealing, lydhealing og vibrationshealing. Ved fuldmåneceremonien velsignes de af balinesiske præstinder, der takker naturen for dens healing og ressourcer. Du kan se mere her https://bali-pura.com/

De forskellige krystaller der bruges, har hver deres unikke frekvens og healende energi. I roll-oms får du krystallerne med 🙂

Auraen er et energifelt, der omgiver alle levende væsener. Det beskrives også som det elektromagnetiske felt. Det siges at de første syv lag af vores aura er ekstra forbundet med de syv chakra-centre. Er der ubalancer, kan det påvirke din oplevelse af sundhed og velvære.

Med Baliuras aurasprays kan du hjælpe dig selv til bedre balance.

Hvordan bruges de?

Sprayen:

Ryst flasken. Spray enten over dit hoved et par gange og træk vejret ind, så du inviterer energien ind mens den fine mist daler ned over dig – eller spray dig i ansigtet og på overkroppen. Er det varmt, kan et kølende pust være ekstra lækkert. Duften forsvinder forholdsvis hurtigt, men energien forbliver.

Roll-oms:

Rul den på de steder, hvor du mærker din puls – ligesom med parfume. Duften holder længere end spraysene og energien er lidt mere koncentreret/intens. I roll-oms er der fine små krystaller – og den er nem at have med dig i tasken 

Både sprays og roll-oms kan købes i klinikken. Spray 199,-, Roll-om 249,-

Rose Sofia fra Balipura Danmark har beskrevet de forskellige sprays og roll-oms:

Balipura Pure love auraspray og roll-omPure love

Krystaller: Rosenkvarts (rosa kvarts), Jade, Krysopras, Aventurin og Amazonsten (Amazonit)

Denne Aura spray øger ubetinget kærlighed, medfølelse, forståelse og harmoni.

Den hjælper med at åbne og harmonisere hjerte chakraet.

Hvis du føler, du er lukket eller blokeret, i forhold til emner vedrørende kærlighed, forståelse og harmoni, er denne aura spray noget for dig. Den vil hjælpe dig med at åbne op for situationen fra et sted fyldt med medfølelse og integration, frem for dit ego (dualitet) og separation. Mange gange danner vi et forsvarssystem der dækker og skjuler vores hjerte. Det kan blødgøres med Pure Love.

Blomster energi: Champaka, Ylang Ylang, Jasmin, Energien fra blomsterne er indpodet i sprayene

 

Planet energi: Venus

Balipura grounding auraspray og roll-omGrounding

Krystaller: Sort Turmalin, Røgkvarts, Hæmatit og Bjergkrystal (Klar Kvarts)

At være grounded symboliseres med rødderne, der holder et træ fast i jorden. Rødder der griber træet og holder det fast. Dette danner en forbindelse til Moder jord, der giver mere stabilitet og styrke i vores daglige liv.

Ligesom træerne har vi en forbindelse med Moder jord, som altid er der for os og som altid er villig til at modtage, hvad vi har at give (f.eks. frygt). Denne spray arbejder med at styrke denne forbindelse, dette flow.

Den hjælper os med ikke at stagnere i vanskelige situationer. Den tillader os at ”flyde” igennem vores daglige rutiner med mindre frygt, mere selvtillid, stabilitet og styrke. De nedre chakra (specielt rod chakraet) aktiveres.

 

Det er meget vigtigt at udvikle et godt fundament, en solid struktur for at højne vores spirituelle udvikling og højne vores vibration. Des dybere rødderne er, jo stærkere er vores spirituelle vækst.

Balipura 7 chakras spray og roll-om7 chakras

Krystaller: Ametyst, Lapis lazuli, Blondeagat, Peridot, Citrin, Karneol og, Granat.

Aura Sprayen “7 Chakras” støtter op om afbalancering og renselse af dine 7 energi centre.
Sprayen er fremstillet med en perfekt kombination at krystaller. Hver krystallerne, er nøje udvalgt og renset til formålet.
Hver krystal arbejder med et hoved chakra energicentre, for at skabe en bedre cirkulation af energien, justere, balancere og støtte op om opnåelse af indre fred, velvære og bevidsthed.
Den omstiller og helbreder kroppen gennem aurafeltet.

 

Frankincense: fremmer følelser af fred, afslapning, tilfredshed og overordnet velvære. Ideel til dem, der ønsker at tage deres åndelige rejse og meditation erfaringer til et højere niveau.
Orange: Tilbyder en sød duft, der kan fylde et værelse med en følelse af fred, harmoni og kreativitet.
Frangipani: bringer bevidsthed og vil øjeblikkeligt lindre stress, genopfriske sind, krop og ånd, så man føler det som i et roligt og fredeligt paradis.

Balipura space clearing auraspray og roll-omSpace clearing

Krystaller: Herkimer Diamant, Selenit, Rav, Citrin, Sort Turmalin

Denne spray, med hvid salvie, citron og lavendel, er lavet til lettere at rense energien i dit hjem, på din arbejdsplads og i dit behandlerrum.

Sprayen hjælper til at skabe en renere og lettere energi.

Den renser rummet for tunge og fremmede energier. Den neutraliserer elektromagnetiske stråling. Den gør det nemmere for lette vibrationer og dig egen energi at fylde rummet, hvorved du føler dig mere rolig og mere hjemme i rummet.

 

Brug den inden og efter en behandling, på dit sengelinned inden du går i seng, brug den i din bil, inden du laver yoga eller meditere og til at rense dit hjem og fylde det med nye intentioner.

Balipura protection auraspray og roll-omProtection

Krystaller: Citrin, Sort Turmalin, Tigerøje og Bjergkrystal (Klar Kvarts)

Har du nogen sinde følt dig usikker i visse situationer eller steder? Måske nær visse personer?
Føler du nogensinde, du ville ønske, du stod stærkere i visse situationer? At visse ting og andre menneskers kommentarer ikke vil have samme effekt på dig, som de har nu?
Eller at du kunne have sagt det rette for at forsvarer dig, men undlod at gøre det? Eller følt dig overvældet?

Denne aura spray hjælper dig med at rense og forvandle negative vibrationer. Den styrker dit energifelt. Får det til at vibrere på en højere og mere stabil frekvens, sådan at fortættede vibrationer opløses.
Sprayen agerer som et skjold mod andre menneskers negative projektioner og du stå stærkere i dig selv.

 

Denne spray er fantastisk til husrensning, da den hjælper energien frafiltrere alle negative projektioner fra tidligere beboere, naboer og gæster.
Den er også god, hvis du skal til møde eller mødes med familie, venner, undervise, holde foredrag eller på anden måde være sammen med andre mennesker, hvor du gerne vil stå stærkt i dig selv.

Balipura Let go auraspray og roll-omLet go

Krystaller: Bjergkrystal (Klar Kvarts), Ametyst og Sodalite

Denne Aura Spray hjælper med at frigive fastlåste følelser, uønskede vaner, frygt og andet der holdes fast på.

At slippe noget organisk, kræver at en følelse bliver anerkendt og derpå healet på en fredfyldt måde. Bag disse følelser findes ofte frygt.

 

Vores energifelt har en vis kapacitet og volumen. Hvis vi vil skabe plads til nye ting i vores liv, er vi nød til at frigive en vis mængde af gamle oplevelser og erfaringer, der energetisk fylder og blokere i vores energi felt.
At give slip relatere sig til vest og til solnedgangen.

Balipura Birthing auraspray og roll-omBirthing

Krystaller: Månesten, Malakit, Ametyst, Rosenkvarts, Krysocolla og Bjergkrystal (Klar Kvarts)
Olier: Rose Geranium*, Lavendel*, Broget salvie*, Jasmin & Vanilje

Denne spray hjælper dig til bedre at vænne dig til nye livs omstændigheder. Et nyt hjem, et nyt job, en ny uddannelse, en ny business, en ny kæreste, en rejse, et nyt projekt. Alle nye begyndelser.

Den hjælper også med at regulere pulsen, hjertetrytmen samt de forskellige væsker i kroppen.

Sprayen kan bruges af vordende mødre, før, under og efter fødslen (Undgå at bruge sprayen de første 3 måneder af graviditeten)

Den hjælper med at berige vitaliteten, realisere og materialisere nye omstændigheder, så du, fra et kærligt sted, kan gå igennem forandringerne fyldt med styrke og kærlighed og gøre det med en følelse af højt selvværd.

 

Planet energi: Fuldmånen og Merkur

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her.

Du kan altid afmelde dig igen, hvis du ikke ønsker tilbud om events, workshops og andre nyheder. Læs også min persondatapolitik

Navn:
E-mail: