Hvordan skal dit liv være fra 2021?

2020 har været et anderledes år, men for mig personligt også et godt år.

Jeg har nydt naturen meget mere, end jeg plejer i en travl hverdag.
Fundet nye måder at nyde mine venskaber på og talt mere med fremmede, når jeg har bevæget mig ud i verden.

Haft tid og ro til at tænke…..over livet, over venskaber, over måden jeg er i verden på – og om det er sådan, det skal fortsætte, eller om jeg vil gøre noget anderledes……

Jeg har også savnet og være bekymret, da jeg ikke måtte være hos min mor på plejehjemmet, men det har også givet endnu større glæde og taknemmelighed over den tid vi har sammen.

Når vi i en længere periode er væk fra noget, er mere sammen med familien eller må undvære noget, bliver alting pludselig tydeligere. På godt og ondt.

Det sker en smule hvert år, når vi holder ferie, men nu har vi haft et helt år, hvor det hele har været lidt alternativt.

Hvad har du opdaget? Om dig selv? Om dit liv?

Jeg tænker ikke på, at det måske har været udfordrende, både at passe job og hjemmeskole børn – men på hvilke ting, du permanent kunne tænke dig, at gøre anderledes end før.

Hvad har du savnet og hvad har egentlig givet dig nogle andre muligheder, som du vil fortsætte med? Skal de ting, du ikke har savnet, stadig være i dit liv? Hvad vil du fortsat vælge til?

Finder du andre måder at være social på? Eller har du måske lukket lidt sammen om dig selv? Hvad har dine valg givet dig?

Hvordan har dit arbejdsliv været påvirket? Savner du kollegerne og fællesskabet, eller har du opdaget, at lige det job eller den gamle dagligdag faktisk ikke er rigtig for dig?

Har du nydt at være mere sammen med familien, eller skal der nogle ændringer til, for at alle har en god dagligdag?

Er dine prioriteter de samme i dag, som for et år siden?

Har noget ændret værdi for dig?

Hvad har du lært om dig selv? Hvad er du glad for og hvad kunne du tænke dit at ændre?…..

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her.

Du kan altid afmelde dig igen, hvis du ikke ønsker tilbud om events, workshops og andre nyheder. Læs også min persondatapolitik

Navn:
E-mail: