Det med småt

Det med småt

Det er en god idé at drikke rigeligt vand, når du er blevet healet. Der sker en udrensning af dit system og du har brug for at få renset igennem.

Jeg modtager betaling kontant eller per MobilePay og der betales enten på forhånd eller ved den første session – også når du køber et forløb.

Telefonkonsultationer er samme pris og afregnes på mobilepay eller bankoverførsel før, vi går i gang.

Ved udeblivelse afregnes konsultationen som afholdt. Afbud skal meldes telefonisk min. 24 timer inden konsultation, ellers afregnes fuld pris.

Jeg er ikke uddannet til at håndtere psykiatriske diagnoser eller psykoser og du vil derfor være bedre hjulpet ved at søge relevant hjælp til dette. Jeg forbeholder mig ret til, at afvise at hjælpe dig, hvis jeg vurderer, at jeg ikke er den rette for dig.

Når du vælger at modtage DeltaHealing og ThetaHealing accepterer du, den healing der sker. Ved clairvoyance accepterer du at modtage de budskaber, jeg får til dig og at det alene er dit ansvar, hvordan du forvalter informationerne.

Det er muligt at arbejde med sygdom og se på grunden til, at du har tiltrukket den, men du skal ALTID gå til læge. Jeg anbefaler til enhver tid, at du følger lægelige råd og behandlinger.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her.

Du kan altid afmelde dig igen, hvis du ikke ønsker tilbud om events, workshops og andre nyheder. Læs også min persondatapolitik

Navn:
E-mail: