Hvad er clairvoyance?

Hvordan foregår clairvoyance?

Hvordan foregår en clairvoyance?

En clairvoyance begynder med at du fortæller mig lidt om, hvad du ønsker. Det er vigtigt, at du ikke fortæller mig nogle detaljer, men kun overordnet, hvad du ønsker at høre om. Både fordi jeg gerne vil have et “rent” billede, men også for at du kan føle dig sikker på, at de informationer der kommer, ikke er fra mig, men fra universet.

Ved du ikke præcist, hvad du har brug for at vide eller spørge om? Det er helt ok.

Nogle gange er det bare spændende, at høre hvad universet vil fortælle dig. Andre gange kan du mærke, at noget ikke fungerer, men ved ikke hvad det er. Der er bare noget galt. Det er ikke noget problem. Universet ved præcis, hvad du har brug for. De clairvoyante budskaber jeg får, vil være det, du har allermest brug for at vide LIGE nu.

Du kan sagtens stille spørgsmål undervejs og vi kan som regel nå at se på flere ting.

Du er meget velkommen til at optage sessionen, så du kan vende tilbage og høre den igen. Det kan være svært at huske, alt hvad du får at vide under en clairvoyance.

Ved telefonsessioner ringer jeg dig op, når det er tid og jeg kan se, at din betaling er gået igennem.

Hvordan foregår clairvoyance?

Hvad kan du bruge clairvoyance til?

Det er helt op til dig, hvad du ønsker at bruge clairvoyancen til. Hvis du ikke handler på noget af det, så lever du bare videre, som du plejer.

Clairvoyance viser dig muligheder og potentialer for dig og dit liv. Det er ikke en endegyldig sandhed. DU bestemmer, om det giver mening for dig og om du vil arbejde videre på de muligheder, du får vist.

Clairvoyance kan give dig klarhed og indsigter, der kan ændre dit liv – hvis du handler på det.

Du har mulighed for at skabe præcis det liv, du ønsker. Det er dit valg, hvilken vej du går og hvad du bruger universets informationer til. Universet vil dig det bedste og skubber dig kærligt i den rigtige retning. De fleste af os er vanemennesker og det kan være en smule angstprovokerende at vide, at du selv skaber dit liv – men det er også utroligt befriende og berigende at vide, at du selv kan ændre alt til det bedste for dig.

Hvis du har svært ved at handle på dine drømme – og ønsker min hjælp, til at skabe det liv du ønsker, kan jeg anbefale ThetaHealing-sessioner. De kan hjælpe dig med at forløse det, der spænder ben for dig.

Hvad kan man bruge clairvoyance til?

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her.

Du kan altid afmelde dig igen, hvis du ikke ønsker tilbud om events, workshops og andre nyheder. Læs også min persondatapolitik

Navn:
E-mail: