De fem årstider og din krop - sommer
Den 24.06.23 kl. 10-13

Sommer handler om hjerte og tyndtarm

Sommeren handler om hjerte og tyndtarm.

Ubalancer i hjerte og tyndtarm kan give symptomer som:

  • hurtig puls
  • dårlig blodcirkulation
  • udbrændthed
  • depression
  • søvnløshed
  • træthed/udmattelse
Gitte målretter yogaøvelserne specifikt til disse organer og jeg udvælger og forløser de mest gængse overbevisninger, der hører til disse organer/følelser.

I healingsmeditationen sætter jeg en intention, men lader mig guide af universet og der vil ske præcis det, der skal ske. 

….og så finder Gitte og jeg temmelig sikkert på flere ting 😉

Du kan læse mere om overbevisninger her: https://www.karinaconradi.dk/behandlinger/thetahealing/roller-programmer-og-overbevisninger

Sommer alene koster 500,- 

Hele året (5 årstider) koster 2200,-

P.S Vi serverer lidt snacks og drikkevarer i pausen, men det kan være en god idé at have en flaske vand med til undervejs 🙂 Da der sker en udrensning i healingen, skal du også huske at drikke ekstra vand resten af dagen.

Vi mødes her

Center for Liv

Ringstedgade 32A, 4000 Roskilde

Book din plads her

Om din underviser

Gitte er yogalærer, zoneterapeut og massør. Hun startede i 2000 Massørteamet, som i dag tilbyder behandling i klinikken, på plejehjem, botilbud og firmaer. Gitte er en del af klinikfællesskabet Center for Liv i Ringstedgade 21A, i Roskilde. Læs mere om Gitte på www.massørteamet.dk

Karina er uddannet clairvoyant, healer, Theta-terapeut og intuitiv hypnoterapeut. Hun arbejder intuitivt og blander ofte behandlingsformer for at opnå de bedste resultater. Karina tilbyder både behandlinger i klinikken i Sankt Peders Stræde 1A, 1. sal, Roskilde og telefonisk.